Ne zamudite

Prijavi se na e-novice


DOBRODOŠLI !

 

Memories je družinsko podjetje, ki je prisotno na slovenskem tržišču že od leta 2008, ko se je odprla prva Scrapbook trgovina v Sloveniji in istega leta še spletna trgovina. Leta 2012 smo se odločili, da je čas, da svoje sanje začnemo širiti na tuje trge z udeležbo na ustvarjalnih sejmih po Evropi.
V naši spletni trgovini ne boste našli samo materiale za izdelovanje albumov, ampak tudi za izdelavo voščilnic, vabil. 
Kako in zakaj se je vse začelo ?

Že od nekdaj so nas privlačile lepe in drugačne stvari. S selitvijo v Ameriko, leta 2000, smo se prvič srečali s Scrapbook hobijem. takoj smo začutili, da je to tisto, kar nam bo naredilo naše življenje lepše. Po osmih letih izkušenj smo se vrnili v Slovenijo, da predstavimo Scrapbook in Stamping hobi slovenskim ustvarjalcem. Najlepši občutek je bilo opazovati navdušenja naših strank nad materiali in hobijem nasploh. Ustvarili smo lepa in nepozabna prijateljstva in spomine, čemer je naša spletna trgovina tudi namenjena.

Najlepše in najdragocenejše kar ima človek v življenju so spomini. So večni in nam jih nihče ne more vzeti. Zato si naši spomini - slike zaslužijo posebno mesto, da jih shranimo in ohranimo za prihajajoče generacije  v prelepem albumu. 


Prihodnost....

Naše  ustvarjalno popotovanje še ni končano. Toliko je idej, toliko planov..... Upamo, da bodo postali realnost. Da bomo ostali v koraku z novostmi, redno obiskujemo sejme v tujini, da vam bomo ponudili najnovejše materiale, ki jih tržišče ponuja.

 

 

Upamo, da vam bo obisk naše spletne trgovine v zadovoljstvo. Potrudili smo se po najboljših močeh, da bi vam bila prijazna in enostavna in  da bi se radi vračali.
Redno bomo dodajali nove artikle in vzorce v našo Galerijo.ŽELIMO VAM PRIJETNO USTVARJANJE !